{{auth_2fa_msg}}

Webbaserat

Det kan låta som en självklarhet idag att man ska kunna logga in på systemet från vilken enhet som helst, var man än befinner sig. Utan att gå in på hur det ser ut hos andra vill vi bara förmedla att WaiterAid funkar i alla browsers. Ok du måste fortfarande ha en internetkoppling.

Restaurant guide
Offers

Anpassat och personligt

Det är du som har kontrollen över alla inställningar. Du kan enkelt stänga dagar, ändra meddelanden till gäster och styra vilka tider som skall vara tillgängliga online. Varje restaurang kör med sina inställningar så att produkten passar perfekt för just era ändamål.

Alla plattformar

Att WaiterAid är helt webbaserat är kanske inte helt sant. Vi har ju också en app så att ni snabbt får tillgång till era bokningar. Vi har även en specialanpassad version av systemet för surfplattor. Vi försöker helt enkelt titta på hur vi på bästa sätt kan göra det enkelt för er att hantera alla bokningar. Utan begränsningar.

Gift cards
Mobile website

Vi bygger för er

Egentligen borde det alltid stå "Under Construction" på vår sida för den är i ständig förändring. Alla fantastiska kunder kommer med briljanta idéer om vad vi borde lägga till. Och då gör vi det. Vi tycker att det är bäst så. Och det verkar restaurangerna också gilla för de blir bara fler och fler.

Egen design

Från vårt håll har vi länge drivit att bokningsrutan som gästerna möter skall se likadan ut på alla sajter. Men ni har inte riktigt hållit med. Ni har byggt en fin sajt där vår design inte alls passar in. Nu är det inte längre ett problem. Ni kan nu styra helt hur den ska se ut. Men ni får fixa designern själva.

Egen design

Prismodellen

Vi tänkte så här. Små restauranger vill inte betala mycket pengar. Men det vill ju inte stora heller. Så vi gjorde det snorbilligt för de små restaurangerna med få bokningar. Och synnerligen prisvärt för dem med många bokningar. Och det verkar vara en modell som alla gillar. Så vi fortsätter med den. 595 kronor i månaden för hela systemet. Och oavsett hur många bokningar ni har så blir det aldrig dyrare än 2.500 kronor i månaden. Välkomna.

Facebook
Kontakta WaiterAid.

Kontakta oss

Vill du veta mer? Boka en live demo.

Besöksadress

Styckjunkargatan 1

114 35 Stockholm

+46 8 611 25 20

Postadress

Box 5339

102 47 Stockholm

+46 8 611 25 20